Η εταιρεία

 

Η εταιρεία  Audioline l.t.d   ανέλαβε την αντιπροσώπευση για την  Ελλάδα  την εταιρεία FiiO.

Η FiiO είναι μια καινούρια εταιρεία γεμάτη δημιουργική ενέργεια η οποία, ξεκινώντας το 2007,  έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που κέρδισε την αναγνώριση ανά την υφήλιο. Στην αγορά των ενισχυτών ακουστικών η FiiO έγινε γρήγορα η πιο γνωστή εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και την ταχύτερη ανάπτυξη. Η επιμονή της στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή απόδοση κατέστησε την FiiO την αγαπημένη των καταναλωτών.

Χάρη στην πολύτιμη τεχνική εξειδίκευση που απέκτησε με τα χρόνια, η FiiO διαθέτει μια ικανή ομάδα, οργανωμένη σύμφωνα με τέσσερις θεμελιώδεις αρχές: πρακτική, άνετη, δημιουργική, αξιόπιστη. Δέσμευσή της είναι η καινοτομία,σχεδιάζοντας προϊόντα για το σπίτι με σκοπό τα όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά προϊόντα ήχου.
Η FiiO έχει αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει τη Β.Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία κ.ά., αριθμώντας περισσότερους από 60 διανομείς και μεταπωλητές. Η FiiO μαζί με το δίκτυο των συνεργατών της εργάζεται αποτελεσματικά ώστε να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της FiiO και τις υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην ταχύτατα αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της, η FiiO πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα τετραπλασιασμού της παραγωγής. Οι νέες μας εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την πραγματοποίηση R&D, testing, QA, και production, για να ενισχυθεί επιπλέον η παραγωγική ικανότητα της εταιρείας καθώς και οι έλεγχοι ποιότητας.

Η FiiO θα συνεχίσει να λειτουργεί και να αναπτύσσεται με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της. Καθώς διαρκώς προσπαθεί να βελτιώσει τις δυνατότητές της και την ποιότητα των προϊόντων της, έχει ως στόχο να γίνει  μια αναγνωρίσιμη εταιρεία παγκοσμίως στο άμεσο μέλλον.

Ευάγγελος Κιουτσούκης
Υπεύθυνος πωλήσεων